Kaj pravijo stranke?

Morojna-družina-WEB-23

Jaz zdaj počasi in vedno bolj globoko dojemam vrednost fotografij, ki si nam jih naredila, hvala Martina Zaletel!!!!!!!!! In s tem dojemam to, da se tega res ne zavedamo, da je tvoja naloga, da razsvetliš ta del nas!

-Špelca Morojna

dekle s flavto

 

Ne veš kaj bi pričakoval, nato pa te Martina kar potegne s seboj v čarobni svet fotografije.
Marsikdo se ne želi fotografirati, ko pa to doživiš, se zaveš, da so fotografije deli pomembnih spominov, ki jih boš za zmeraj ohranil.
To pravzaprav sploh ni fotografiranje, temveč prepoznavanje samega sebe.
Rezultat so čudovite in brezčasne fotografije, prežete z radostjo in ljubeznijo, ki so čudovit okras za otroško sobo ali pa darilo za babico in dedka.

– Lana Pavšič

družinski portret Utrinki časa

Martina, ustvarila si čudovito družinsko pravljico… Imela si kar težko nalogo, saj je naša mala navihanka nagajivo uhajala iz sedežne. A vendar ti je uspelo. Še enkrat ti hvala. In vedi, da nas bodo tvoje mojstrovine, ki za nas pomenijo pravo bogastvo (spomini ujeti v trenutek) vsak dan spremljale na platnu v našem domu. Točno takšno pravljico sem si želela, saj je nekaj edinstvenega in dandanes jo le redki “pišete”. Hvala ti!

– Klavdija Mlakar

Darja Molan rak na dojki

Z najvišjo oceno ocenjujem in priporočam obisk foto studia Utrinki časa ter odlične fotografinje, Martine Zaletel, ki me že dobri dve leti fotografira in spremlja transformacijo ženske, ki je zbolela za rakom dojke; prestala zdravljenje, se razvijala in osebnostno rastla. V septembru izide moja knjiga, katero platnice krasita Martini fotografiji takoj, ko sem zbolela za rakom in fotografija, ko sem bila brez las. Hvala, Martina, da si ujela trenutke, ki so bili ob enem največja preizkušnja in največja šola. Iz njih sije moja volja do življenja in ravno to sem želela, Fotografiranje z Martino je lahkotno, zna ujeti trenutek, in vse fotografije so vedno čudovite.

– Darja Molan

Pravljično fotografiranje otrok in družin