Kaj lahko pričakujete?

Klikni posamezno vrstico za podrobnejši opis.

Oseben pristop

Vsaka stranka si zasluži vso mojo pozornost. Pomembni ste vi, kdo ste, kdo vam pomeni največ na svetu, kaj je tako dragocenega, kateri drobni trenutki so tisti, ki vam ogrejejo srce? Vse to želim vedeti, vas spoznati, spoznati otroke, vedeti želim kaj jih veseli in česa se bojijo, katere junake obožujejo, o čem se radi pogovarjajo… Vse to mi pomaga ustvariti fotografije, ki bodo samo vaše, enkratne, tako kot ste vi in vaša družina.

Upoštevanje vaših idej in želja pri načrtovanju fotografiranja

Vsako fotografiranje načrtujem z mislimi na to, kar mi poveste o sebi in svojih otrocih, družini. Morda so vam všeč fotografije z rekviziti, mogoče pravljičnimi junaki, mogoče želite samo fotografije, na katerih se imate radi… Vi mi povejte kaj želite, jaz pa vam potem povem ideje, ki jih dobim pred oči ob pogovoru z vami. Moji občutki so kar pravilni in ob vsaki stranki se ustvari čisto poseben videz, rada verjamem da točno pravi zanjo.

Prijetno izkušnjo za vse

Pomembno je, da je fotografiranje prijetno za vse, zato se vam popolnoma prilagodim. Če se začne otrok pritoževati, ga poslušamo, mami ga dvigne in pocrklja, če je več otrok se tačas posvetim njim, morda spremenimo pozicijo, nikoli pa otroka ne matramo. Fotografije naj bodo odraz lepih trenutkov in iskrenih nasmehov.

Profesionalno obdelavo izbranih fotografij

Vse fotografije, ki vam jih pokažem, pred tem profesionalno obdelam. Ker sem bila pred fotografijo oblikovalka, imam veliko izkušenj in znanja s tega področja, zato lahko iz vsake fotografije potegnem najboljše. Za obdelavo porabim veliko časa, ampak to le zato, da dobite res kvaliteten izdelek, na katerem otroci ne bodo smrkavi, laski ne bodo zakrivali očk, barve pa bodo ravno prave in primerne vzdušju.  Moja monitorja sta kalibrirana, poleg tega fotografije preverim še na drugem računalniku, da vam lahko garantiram, da bodo natisnjene ravno take kot jih vidite med Ogledom in izbiro fotografij.

Pomoč pri izbiri fotografij in svetovanje glede uporabe fotografij glede na vaše potrebe in želje

O tem kakšne fotografije so vam všeč se pogovorimo pred fotografiranjem, da vem v katero smer gremo, vendar pa je končna izbira favoritov prepuščena izključno vam. Med vsemi posnetimi izberem okoli 30 – 50 najboljših, ki jih po tem, ko jih obdelam, pokažem vam na Ogledu in izbiri fotografij, kjer si najprej ob glasbeni spremljavi pogledate slideshow, potem pa izberete tiste, ki so vam najbolj všeč in jih želite imeti doma. Pri tem vam svetujem glede na to kaj želite s fotografijo narediti in glede na to kar ste mi o vaših željah povedati pred fotografiranjem. Morda bomo ustvarili kolaž fotografij, morda kakšno veliko platno za v dnevno sobo, morda album za na klubsko mizico, ki ga boste listali in delili s prijatelji, možnosti so neskončne in za vsako lahko najdemo najboljšo izbiro. Če želite lahko tudi skupaj pogledamo vaše stanovanje in sproti določimo, kam bi pasala katera fotografija. Pomembni ste vi in to, da boste dobili tisto, kar res želite. Jaz vam pri tem samo svetujem s svojim znanjem in predstavim možnosti.

Izbrano kvaliteto natisnjenih idelkov

Za vsak izdelek v ponudbi sem skrbno izbrala pravega dobavitelja, ki ponuja najvišjo možno kvaliteto, tako da dobite res kvaliteten končni izdelek. Vaše fotografije se bodo ob pravilni skrbi ohranile najmanj 100, predvidoma pa okoli 200 let.
Med drugim vam ponujam tisk na bombažni papir muzejske kakovosti v tehniki, ki omogoča najbolj natančen tisk na svetu, to je Giclee tehnika, ki se uporablja za tisk umetniških del najvišljega razreda.
Platna tiskam v UK, pri enem najbolj priznanih profesionalnih dobaviteljev umetniških arhivskih platen za fotografe.

Garancija o zadovoljstvu

Za svojo storitev ponujam 100% garancijo. Moja želja in cilj je, da je vsaka stranka presrečna ko dobi svoje fotografije. Pomembno je, da poznate moj stil in ne pričakujete nečesa čisto drugačnega, ampak vse ostalo je pa v mojih rokah in moja naloga je, da poskrbim za vaše zadovoljstvo. To nalogo si jemljem k srcu.

Pokličite me na telefonsko številko 040 149 030 in rezervirajte svoj nezavezujoč posvetovalni termin.

Pravljično fotografiranje otrok in družin